You could put your verification ID in a comment Or, in its own meta tag Or, as one of your keywords Όλες οι αλλαγές σε ΕΝΦΙΑ, ληξιπρόθεσμες και τιμολόγια της ΔΕΗ, μετά τις εξαγγελίες Σαμαρά από τη ΔΕΘ | ClickNetClub

Όλες οι αλλαγές σε ΕΝΦΙΑ, ληξιπρόθεσμες και τιμολόγια της ΔΕΗ, μετά τις εξαγγελίες Σαμαρά από τη ΔΕΘ

- Στα 80 λεπτά το λίτρο, από 1,20 που είναι τώρα, αναμένεται η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης
- Σταδιακή μείωση της φορολογίας σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
- Μειώσεις στην έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης και αύξηση των δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Δημόσιο



- Ο Αντώνης Σαμαράς αναγνώρισε τα λάθη που έγιναν στον ΕΝΦΙΑ και τόνισε ότι θα αποδοθούν ευθύνες
Τη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 30% από φέτος, ανακοίνωσε ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
"Για το πετρέλαιο θέρμανσης, με δεδομένο ότι σύντομα αρχίζει η διανομή του, κι ότι ο φόρος αυτός ούτε καν δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και δημιούργησε τεράστια περιβαλλοντικά προβλήματα, θα υπάρξει μείωση στο φόρο αυτό κατά 30%, ενώ θα κρατηθούν και τα επιδόματα θέρμανσης", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αμέσως μετά ο Πρωθυπουργός έκανε λόγο για σταδιακή μείωση της υπερφορολόγησης, με αλλαγές προς τα κάτω στους φορολογικούς συντελεστές. Ειδικότερα μίλησε για αλλαγή από 42% σε 32% του ανώτατου φορολογικού συντελεστή για τα φυσικά πρόσωπα. Αυτό το μέτρο θα ευνοήσει όσους έχουν εισοδήματα από μισθούς και συντάξεις άνω των 42.000 ευρώ σε ετήσια βάση. Επιπλέον θα υπάρξει μείωση του συντελεστή φορολόγησης των επιχειρήσεων στο 15%.
Οι μειώσεις θα είναι σταδιακές και στο πλαίσιο των αντοχών του προϋπολογισμού. Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε επίσης στην επέκταση του μέτρου που ίσχυσε για τον κλάδο της εστίασης και σε άλλους κλάδους. Αυτό σημαίνει μετάταξη και άλλων κλάδων στον χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ του 13%.
Click4more: Α. Σαμαράς στη ΔΕΘ: Είμαστε στο σημείο απογείωσης
Επίσης, εξήγγειλε ότι θα υπάρξει κλιμακωτή μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης, αλλά και αύξηση του αριθμού των δόσεων για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία.Οι δόσες για τις ληξιπρόθεσμες, στην παρούσα φάση, είναι 12 μέχρι 48, δηλαδή μπορούν να εξοφληθούν σε βάθος έως και τεσσάρων χρόνων. Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τη διεύρυνση των δόσεων σε 72, που σημαίνει ότι η δυνατότητα εξόφλησης θα είναι μέχρι έξι χρόνια.
Πάντως, από τον πρωθυπουγό δεν έγιναν συγκεκριμένες αναφορές για αυτά τα δύο θέματα, επομένως, νεότερα για αυτές τις δύο ελαφρύνσεις (δόσεις για ληξιπρόθεσμες οφειλές και εισφορά αλληλεγγύης) θα υπάρξουν στις αρχές Οκτωβρίου και αφού θα έχει προηγηθεί η έλευση της τρόικας στην Αθήνα.
Ο Αντώνης Σαμαράς αφιέρωσε μέρος της ομιλίας του στο... σάλο που προκάλεσε ο ΕΝΦΙΑ, αναγνωρίζοντας ότι έγιναν λάθη και τονίζοντας ότι όποιοι τα έκαναν, θα πληρώσουν.
Εκτός από την μείωση του ΕΝΦΙΑ στα ξενοίκιαστα ακίνητα, χωρίς ρεύμα, ο Πρωθυπουργός μίλησε για σταδιακή μείωση της επιβάρυνσης από τον ΕΝΦΙΑ που σε λίγα χρόνια θα μετατραπεί σε ανταποδοτικό τέλος για την τοπική αυτοδιοίκηση.
Οι εξαγγελίες του κ. Σαμαρά περιλάμβαναν μείωση στα τιμολόγια της ΔΕΗ, καθώς και τη δημιουργία ειδικών οικονομικών ζωνών. Όπως είπε: "Προχωράμε σε πρωτοβουλίες σημαντικές, όπως τη μείωση των τιμολογίων της ΔΕΗ για επιχειρήσεις ενεργοβόρες και την εξίσωση των τιμολογίων μέσης και υψηλής τάσης, που θα μειώσουν το ενεργειακό κόστος των επιχειρήσεων. Θα αυξήσουν την παραγωγικότητα, την ανταγωνιστικότητα τους. Τέλος, διερευνούμε με την Ευρωπαϊκή Ένωση τη δυνατότητα δημιουργίας ειδικών οικονομικών ζωνών, με πρώτη εδώ στη Θεσσαλονίκη, ώστε να έχουμε ακόμα ένα όπλο κατά της επιχειρηματικής μετανάστευσης".
Τα πρώτα βήματα ελάφρυνσης είναι:
- Θα υπάρξει μείωση στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 30% και θα διατηρηθούν τα επιδόματα θέρμανσης
- Περισσότερες δόσεις για τα χρέη προς το δημόσιο και μείωση της εισφοράς αλληλεγύης που θα παρουσιαστούν στο προσχέδιο του προυπολογισμού
- Θα μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ και στα μη ηλεκτροδοτούμενα. "Η επιβάρυνση θα μειωθεί σταδιακά και σε μερικά χρόνια ο ΕΝΦΙΑ θα γίνει ανταποδοτικό τέλος για έσοδα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση”
- ”Προχωρούμε σε παρεμβάσεις για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Εφαρμόζουμε το δικό μας ταμείο για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων”.
- ”Νομοθετήσαμε έμμεσους τρόπους όπως ο συμψηφισμός του ΦΠΑ”
- ”Προχωρούμε σε μείωση των τιμολογίων της ΔΕΗ για τις ενεργοβόρες επειχειρήσεις”.
- ”Διερευνούμε την δυνατότητα δημιουργίας ειδικών οικονομικών ζωνών”

EasyHits4U.com - Your Free Traffic Exchange - 1:1 Exchange Ratio, 5-Tier Referral Program. FREE Advertising!






H AUTOVISION KTEOHellas, η πρώτη εταιρία ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην Αττική, ιδρύθηκε το 2002 από 3 Μηχανολόγους Μηχανικούς του Πολυτεχνείου, με μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό και εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. "Ήρθε" για να δώσει ένα νέο πολιτισμό, σε μια διαδικασία που δυστυχώς είχε απαξιωθεί στα μάτια των πολιτών. Η AUTOVISION KTEOHellas, είναι ο ηγέτης της αγοράς σε όλα τα επίπεδα. - Αριθμός διελεύσεων - Αριθμός σημείων - Ποιότητα υπηρεσιών - Παροχές προς τον πελάτη κ.ο.κ. Τα βασικότερα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εταιρία είναι τα παρακάτω: 1. Η 1η και μεγαλύτερη εταιρία ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην Αθήνα (και στην Ελλάδα), 2. 700 έλεγχοι την ημέρα 3. 5 ΚΤΕΟ, σε Σταυρό, Μενίδι, Βάρη, Ν. Φάληρο και Περιστέρι 4. Δωρεάν καφές. 5. Δωρεάν πρόσβαση σε δίκτυο WiFi. 6. Η μόνη εταιρία ΚΤΕΟ με πραγματικό online ραντεβού. 7. Δομημένος μηχανισμός υπενθύμισης επόμενου ΚΤΕΟ (email, sms, τηλέφωνο), κάτι που αφαιρεί το "βάρος" της έγνοιας για το ΚΤΕΟ. 8. Δωρεάν ένα ζευγάρι γάντια έκτακτης ανάγκης σε όλους τους πελάτες (ΚΤΕΟ και Κάρτα καυσαερίων) 9. Δωρεάν πλαστικός φάκελος για την τακτοποίηση των εγγράφων του οχήματός. 10. 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο για ραντεβού ή για οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά το θεσμό του ΚΤΕΟ 11. Κάρτα καυσαερίων σε 10λεπτά χωρίς ραντεβού. 12. Ferrari Experience. Μέχρι τις 31-12-11, όλοι οι πελάτες μπορούν να συμμετέχουν στην κλήρωση για μια εμπειρία οδήγησης μιας Ferrari.Κάθε μέρα ένας τυχερός. Όλα τα παραπάνω αλλά κυρίως η συνέπειά στην παροχή μοναδικών ποιοτικών υπηρεσιών και η εμμονή στη λεπτομέρεια συνιστούν τη φιλοσοφία της AUTOVISION KTEOHellas. Αυτή είναι η AUTOVISION KTEOHellas. Άνθρωποι ερωτευμένοι με τη δουλειά τους που διεκδικούν μια θέση στην αγορά με όπλο την ποιότητα.
Το 24eshop.gr είναι ενεργό από τον 5ο του 2009, είναι από τα πρώτα eshop στον κλάδο του (ένδυση ανδρικά-γυναικεία και αξεσουάρ) κατακτώντας μεγάλο μερίδιο αγοράς και έχοντας χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες. Προσφέρουμε πάνω από 3000 προϊόντα ένδυσης για τον άνδρα, τη γυναίκα καθώς και παπούτσια, τσάντες και άλλα αξεσουάρ. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 70 ευρώ και υπάρχουν και εκπτωτικές κατηγορίες ανάλογες του ποσού των αγορών. Στην Αθήνα και τον Πειραιά οι παραγγελίες μπορούν να παραδοθούν και δωρεάν.
To AllAboutShoes.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της γνωστής αλυσίδας All About Shoes Outlet, η οποία από το 1999 αποτελεί την stock- αλυσίδα του Ομίλου Επιχειρήσεων Λεμονή. Εδώ συγκεντρώνονται οι συλλογές από προηγούμενες σεζόν των καταστημάτων Καλογήρου, Haralas, Nine West, Dolce & Gabbana, Geox, Hogan, Salvatore Ferragamo, Stuart Weitzman, Tod’s αλλά και των accessories’ corner DKNY και Michael Michael Kors. Επομένως, στο AllAboutShoes.gr είναι εγγυημένο ότι θα βρείτε τα αυθεντικά γυναικεία, ανδρικά & παιδικά παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ των πιο αγαπημένων σχεδιαστών σε τιμές stock! Αποκλειστικά brands, διαρκής ανανέωση των σχεδίων και εμπλουτισμός με νέες υπογραφές, trendy αλλά και διαχρονικά σχέδια, μοναδικές ευκαιρίες και εκπτώσεις που φτάνουν έως το 70%, κάνουν το AllAboutShoes.gr την πιο ενημερωμένη ελληνική έκπληξη στο fashion e-shopping. Ανακαλύψτε και εσείς τα πιο διάσημα και αυθεντικά brands σε ασυναγώνιστες τιμές μέσα από τις προσφορές του AllAboutShoes.gr!